Selvert Thermal

Selvert

Njega lica

Više
Selvert Thermal

Selvert

Njega tijela

Više
Selvert Thermal

Selvert

Akcije

Više

Praktika Pollak

Andrije Hebranga 13
10000 Zagreb, Hrvatska

T1: 01 / 4833 823
T2: 01 / 4826 626
M1: 098 / 9957 047
M2: 091 / 1569 046

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Otvoreni smo:

Ponedjeljak - Petak
12:00 - 20:00
Subota
10:00 - 14:00

Depilacija Šećernom pastom

 

Glatko i bez crvenila:
Egipatska depilacija cijelih nogu + bikin! 40 Godina tradicije garancija su kvalitete. Iskoristite proljetni popust i priuštite si užitak za 90 kn!

Javite se i osigurajte svoj tretman već danas:
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Telefon: 01 / 4833 823
Mobitel: 098 / 9957 047

Javite se preko Facebooka i ostvarite dodatne pogodnosti!

Dugotrajna fotodepilacija

Fotodepilacija intenzivno pulsirajućim svjetlosnim zrakama (IPL) je pomoću aparata Silk'n potpuno bezbolan tretman koji je istodobno vrlo učinkovit. Važno je znati da je uspješno zaustavljanje ponovnog rasta dlačica složeniji proces i ovisi u kojem se razdoblju rasta dlačice postupak fotodepilacije obavi. Sa ovim aparatom je potrebno obaviti seriju tretmana od 5-6 dolazaka u razmaku od dva tjedna između pojedinih tretmana. Nakon ovog bloka je evidentiran nestanak od 70-80% dlačica smatran uspjehom. Preostale dlačice se mogu nadalje fotodepilirati u pojedinačnim tretmanima - po potrebi, a do potpunog nestanka. Najpovoljnije razdoblje za takve tretmane je jesen, zima i rano proljeće. Tijekom tretmana se koža ne bi trebala izlagati suncu.

 

Tijekom 30-ak dana izmjenjuju se tri različite faze rasta dlačica (anagena, katogena i telogena). Fotodepilacija je najučinkovitija u prvoj, anagenoj fazi rasta dlačice. Zbog toga je potrebno tretmane ponavljati kako bi rezultat bio trajan.

 

Poznata izraelska tvrtka SKIN INOVATION provela je opsežno istraživanje kojim su njihovi znanstvenici utvrdili da je najučinkovitije, najsigurnije i najdugotrajnije fotodepilaciji posvetiti duže vrijeme, čak i do 18 mjeseci. Ugledna tvrtka SKIN INOVATION koja je ovaj postupak fotodepilacije testirala i patentirala kao inovaciju danas je dobavljač brojnih klinika i renomiranih dermatologa na cijelom svijetu.

Liječničke preporuke

R. Stephen Mullholland 
MDFRCS(C)
Cosmetic Plastic Surgeon
Private Practice: Toronto, Canada i Los Angeles, California

Poslije podrške pružene u samom razvoju vodećih profesionalnih IPL /intenzivno pulsirajuće optičko svjetlo/ I laserskih sustava za fotodepilaciju i koristeći ih puno godina u mojoj klinici, preporučujem Silk’n svojim pacijenticama. Poslije 4 – 6 tretmana Silk’n aparatom uvidjevši značajno smanjenje ponovnog rasta dlačica su svi moji pacijenti izuzetno zadovoljni

Tina S. Alster, M.D. 
Director, Washington Institute of Dermatologic Laser Surgery
Cosmetic Plastic Surgeon
Clinical Professor of Dermatology, Georgtown University Medical Cente
Kao glavni istraživač u razvoju vezanog za laserske i IPL sustave fotodepilacije, iznenađena sam značajnim kliničkim rezultatima koji su ostvareni Silk'n aparatom. Pacijenti u mojoj klinici, koji su do sada koristili profesionalne sustave depilacije imali su šansu učestvovati i iskoristiti Silk'n-ova klinička testiranja. Svi redom izjavili su da je tretman jednostavan, potpuno bezbolan i rezultati smanjivanja rasta dlačica su vidljivi nakon svakog pojedinačnog tretmana.

Postupak fotodepilacije je ugodan tretman, bezbolan je i vrlo efikasan.

Depilacije čokoladnim voskom "Prof'Epil France" u patronama

Široka paleta proizvoda za depilaciju "Prof'-Epil France" se trenutno koristi u vodećim svjetskim salonima skoro na svim kontinentima s tradicijom od preko 30 godina. Kod svih proizvoda ovog branda se radi o visokoj kakvoći vrhunskih voskova iz Španjolske (kalofonij iz Brazila i Portugala je je visoke kvalitete) Prirodni sastojci su obrađeni prema posebnim receptima i sadrže tek neznatan postotak parafina. Zbog toga nije potrebno vosak zagrijavati na visoke temperature, dovoljna je temperatura oko 37C (temperatura tijela) - što je jako važno kod depilacije osjetljive kože s nestabilnim kapilarama.

 

Na taj način je postala moguća učinkovita depilacija nogu i s proširenim venama . Visoki postotak čokolade u vosku "Prof'Epil France" ima kod tretmana depilacije bilo kojeg dijela na tijelu nebrojene prednosti. Iritacija skoro da ne postoji, rijetko dolazi do crvenila, postupak je posve bezbolan. Problemi s urastanjem dlačica je sveden na minimum i koža je poslije postupka uvijek evidentno glatka i mekša. Dodatne aplikacije pripravaka iz sistema "Prof'Epil France" nakon obavljene depilacije pomažu sporijem ponovnom rastu dlačica, tako da se dlačice nakon dužeg ponavljanja takvog depilacijskog postupka znatno prorijede, o čemu svjedoče brojne klijentice prilikom sljedećeg dolaska u salon.

 

Uz ovaj tretman dodatno se koriste ampule koje usporavaju rast dlačica između obavljenih depilacija.

 

Trajanje tretmana: 20-40 minuta

Cijena po tretmanu:

• Noge 200 kuna
• Brazilska 120 kuna
• Pazuh 40 kuna
• Bikini zona 100 kuna
• Pola nogu 120 kuna
• Ruke 80 kuna

Napomena: Ako se u jednom tretmanu (jednom dolasku) depilira više od jednog područja - odobravamo popuste.

Depilacije čokoladnim tekućim voskom

Široka paleta proizvoda za depilaciju "Prof'-Epil France" se trenutno koristi u vodećim svjetskim salonima skoro na svim kontinentima - s tradicijom od preko 30 godina. Kod svih proizvoda ovog branda se radi o visokoj kakvoći vrhunskih voskova iz Španjolske (kalofonij iz Brazila i Portugala je visoke kvalitete). Prirodni sastojci su obrađeni prema posebnim receptima i sadrže tek neznatan postotak parafina. Zbog toga nije potrebno vosak zagrijavati na visoke temperature, dovoljna je temperatura oko 37C (temperatura tijela) - što je jako važno kod depilacije osjetljive kože s nestabilnim kapilarama.

 

Uz ovaj tretman dodatno se koriste ampule koje usporavaju rast dlačica i produžavaju razmak između pojedinih depilacija do dva mjeseca.

Trajanje tretmana: 20-30 minuta
Cijena po tretmanu:

• Brazilska
• Pazuh
• Bikini
• Noge
120,00 kn
80,00 kn
100,00 kn
200,00 kn

Depilacije specijalnim voskom sa zlatom za osjetljivu kožu lica

 

Bez obzira na velike prednosti čokoladnog voska, depilacija dlačica na licu posebno zahtijeva dodatnu pažnju. Za osjetljivost lica, potreban je posebno obrađeni vosak. Kako postupak depilacije lica može biti bolan i neugodan , ovom visokokvalitetnom vosku se dodaje 24 karatno zlato kako bi depilacija bila bezbolna, ugodna bez nepoželjnih iritacija ili čak alergijskih reakcija. Ove novosti u tehnologiji izrade i proizvodnje depilacijskih sredstava klijentice su prihvatile s oduševljenjem!

 

Uz ovaj tretman dodatno se koriste ampule koje usporavaju rast dlačica čak i do 2 tjedna razmaka između obavljenih depilacija.

 

Trajanje tretmana: do 10 minuta
Cijena po tretmanu: 50 kuna
Napomena: Ukoliko se depilacija lica radi uz tretman lica, cijena tretmana depilacije lica iznosi 40 kuna.