Selvert Thermal

Selvert

Njega lica

Više
Selvert Thermal

Selvert

Njega tijela

Više
Selvert Thermal

Selvert

Akcije

Više

Praktika Pollak

Andrije Hebranga 13
10000 Zagreb, Hrvatska

T1: 01 / 4833 823
T2: 01 / 4826 626
M1: 098 / 9957 047
M2: 091 / 1569 046

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Otvoreni smo:

Ponedjeljak - Petak
12:00 - 20:00
Subota
10:00 - 14:00

Dugotrajna fotodepilacija

Fotodepilacija intenzivno pulsirajućim svjetlosnim zrakama (IPL) je pomoću aparata Silk'n potpuno bezbolan tretman koji je istodobno vrlo učinkovit. Važno je znati da je uspješno zaustavljanje ponovnog rasta dlačica složeniji proces i ovisi u kojem se razdoblju rasta dlačice postupak fotodepilacije obavi. Sa ovim aparatom je potrebno obaviti seriju tretmana od 5-6 dolazaka u razmaku od dva tjedna između pojedinih tretmana. Nakon ovog bloka je evidentiran nestanak od 70-80% dlačica smatran uspjehom. Preostale dlačice se mogu nadalje fotodepilirati u pojedinačnim tretmanima - po potrebi, a do potpunog nestanka. Najpovoljnije razdoblje za takve tretmane je jesen, zima i rano proljeće. Tijekom tretmana se koža ne bi trebala izlagati suncu.

 

Tijekom 30-ak dana izmjenjuju se tri različite faze rasta dlačica (anagena, katogena i telogena). Fotodepilacija je najučinkovitija u prvoj, anagenoj fazi rasta dlačice. Zbog toga je potrebno tretmane ponavljati kako bi rezultat bio trajan.

 

Poznata izraelska tvrtka SKIN INOVATION provela je opsežno istraživanje kojim su njihovi znanstvenici utvrdili da je najučinkovitije, najsigurnije i najdugotrajnije fotodepilaciji posvetiti duže vrijeme, čak i do 18 mjeseci. Ugledna tvrtka SKIN INOVATION koja je ovaj postupak fotodepilacije testirala i patentirala kao inovaciju danas je dobavljač brojnih klinika i renomiranih dermatologa na cijelom svijetu.

Liječničke preporuke

R. Stephen Mullholland 
MDFRCS(C)
Cosmetic Plastic Surgeon
Private Practice: Toronto, Canada i Los Angeles, California

Poslije podrške pružene u samom razvoju vodećih profesionalnih IPL /intenzivno pulsirajuće optičko svjetlo/ I laserskih sustava za fotodepilaciju i koristeći ih puno godina u mojoj klinici, preporučujem Silk’n svojim pacijenticama. Poslije 4 – 6 tretmana Silk’n aparatom uvidjevši značajno smanjenje ponovnog rasta dlačica su svi moji pacijenti izuzetno zadovoljni

Tina S. Alster, M.D. 
Director, Washington Institute of Dermatologic Laser Surgery
Cosmetic Plastic Surgeon
Clinical Professor of Dermatology, Georgtown University Medical Cente
Kao glavni istraživač u razvoju vezanog za laserske i IPL sustave fotodepilacije, iznenađena sam značajnim kliničkim rezultatima koji su ostvareni Silk'n aparatom. Pacijenti u mojoj klinici, koji su do sada koristili profesionalne sustave depilacije imali su šansu učestvovati i iskoristiti Silk'n-ova klinička testiranja. Svi redom izjavili su da je tretman jednostavan, potpuno bezbolan i rezultati smanjivanja rasta dlačica su vidljivi nakon svakog pojedinačnog tretmana.

Postupak fotodepilacije je ugodan tretman, bezbolan je i vrlo efikasan.