Selvert Thermal

Selvert

Njega lica

Više
Selvert Thermal

Selvert

Njega tijela

Više
Selvert Thermal

Selvert

Akcije

Više

Praktika Pollak

Andrije Hebranga 13
10000 Zagreb, Hrvatska

T1: 01 / 4833 823
T2: 01 / 4826 626
M1: 098 / 9957 047
M2: 091 / 1569 046

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Otvoreni smo:

Ponedjeljak - Petak
12:00 - 20:00
Subota
10:00 - 14:00

Silk'n - fotodepilacija dlačica na području lica

Pomoću ovog aparata izraelske proizvodnje potpuno je fotodepilacija intenzivno pulsirajućim svjetlosnim zrakama (IPL)  bezbolan tretman koji je istodobno vrlo učinkovit. Važno je znati da je uspješno uklanjanje dlačica složeniji proces i ovisi u kojem se razdoblju rasta dlačice postupak fotodepilacije radi.

 

S ovim aparatom potrebno je  obaviti seriju tretmana od 5-6 dolazaka u razmaku od dva tjedna između pojedinih tretmana. Nakon ovog bloka je nestanak od 70-80% dlačica evidentan. Preostale dlačice se mogu dalje fotodepilirati po potrebi, sve do potpunog nestanka. Najpovoljnije razdoblje za takve tretmane je jesen, zima i rano proljeće. Tijekom tretmana se koža ne bi trebala izlagati suncu. 

Renomirana izraelska tvrtka SKIN INOVATION provela je opsežno istraživanje kojim su njihovi znanstvenici utvrdili da je najučinkovitije, najsigurnije i najdugotrajnije fotodepilaciji posvetiti duže vrijeme, čak i do 18 mjeseci. Ugledna tvrtka SKIN INOVATION koja je ovaj postupak fotodepilacije testirala i patentirala kao inovaciju danas je dobavljač brojnih klinika i renomiranih dermatologa na cijelom svijetu. 

Cijena po tretmanu:

  • cijelo lice
  • nausnice
  • obrazi
  • brada

600,00 kn
200,00 kn
200,00 kn
200,00 kn

 

 

Ultrazvuk : regeneracija, učvršćivanje tkiva, detoksikacija


Ultrazvuk je vrlo učinkovit aparat u njezi lica zbog svojih višestrukih mogućnosti primjene. Mogu se raditi tretmani regeneracije i tonifikacije kože, najčešće u kombinacijama s nanošenjem adekvatnih pripravaka koji se uslijed njegove primjene apsorbiraju dublje u kožu. Koža dobiva na vitalnosti i čvrstoći, postaje sposobnija za metaboličke procese supstancija dobivenih putem preparata. Ultrazvuk se može koristiti u kurama. Jednokratnom primjenom ultrazvuka tijekom jednog tretmana lica se također postižu vrlo dobri efekti zbog kojih je ultrazvuk često tražen. 

 

Trajanje tretmana:          5 -15 min
Cijena po tretmanu: 50,00 - 150,00 kn

Iontovac (odstranjivanje suvišne tekućine iz tkiva lica)

 

Intovac je aparat za njegu lica koji učinkovito vrši aparativnu limfnu drenažu lica. Koristiti se u serijama (nekoliko zasebnih aparativnih tretmana) i kombinira se s ručnom drenažom lica u jednom tretmanu zbog pojačanog drenažnog učinka. Do smirivanja upala kod nečiste kože dolaziznatno brže, što je poželjno u slučajevima i kod mladenačke kože lica.

 

Učinci ovog aparata se ubrzavaju u kombinaciji s odgovarajućim kozmetičkim preparatima. Jako su dobri rezultati kod poznatih „vrećica ispod očiju“, kod sklonosti povremenom otjecanju lica, u razdoblju nakon bolesti (gripa, viroza i slično) kada kožu treba brzo „pročistiti“ i 'oživiti'. Do zadovoljavajućeg rezultata potrebno je napraviti od 6-10 tretmana.

 

Trajanje tretmana:   15-30 min
Cijena po tretmanu: 100,00 kn

Iontolift (učvršćivanje muskulature lica)

Iontolift se primjenjuje za elektrostimulaciju muskulature lica. Vrlo efikasno izglađuje reljef kože i koža postaje zategnutija i čvršća. Tretmani s Intolift-om (njemačka tvrtka Cosmomed) se rade najčešće u seriji dolazaka ili se takva obrada pak uključuje u pojedine tretmane lica - ako njegovu primjenu zahtjeva trenutno stanje kože ili muskulature lica.

 

U slučaju redovite njege lica se mogu takvi tretmani raditi povremeno, prije posebnih događanja, svečanih večera, izlazaka i slično. No, u slučaju da lice nije duže sustavno njegovano redovitim tretmanima je bolje da se ovi tretmani Iontoliftom naprave u seriji od nekoliko dolazaka. U prosjeku je potrebno 5-12 tretmana (dolazaka).

 

Trajanje tretmana:      30 min
Cijena po tretmanu: 120,00 kn.

Face Former (elektrostimulacija muskulature lica)

Face - Former (Elektronika Lah, razvoj i proizvodnja medicinskih i kozmetičkih aparata) je vrlo učinkovit uređaj koji vrlo učinkovito stimulira  mimičnu muskulaturu. Tretmani se mogu izvrsno dozirati individualno uzimajući u obzir trenutaćno stanje kože i tkiva. Koža se izglađuje,  oslobađa se nabora nastalih mimikom u kojima se na vrijeme sprečava stvaranje bora. Sitnije bore se otklanjaju već jednim tretmanom i lice dobiva novi i svježiji izgled, koža postaje luminoznija, čvršća i zategnutija. Izvrsni su rezultati kod osoba koje su sklone otjecanju (akumulacija tečine) na području lica (npr. područje oko očiju).

 

Kod problematične kože svake starosne dobi su tretmani pomoću ovog aparata vrlo efikasni jer dolazi do brzog saniranja nepoželjnih problema, kao što su npr. dugotrajni dolasci na tretmane mehaničkog čišćenja kože, oporavak kože koji predugo traje, zacijeljivanje tragova poslije upala, spora epitelizacija i slično.

 

Trajanje tretmana:   30-90 min
Cijena po tretmanu: 100-350,00 kn