Selvert Thermal

Selvert

Njega lica

Više
Selvert Thermal

Selvert

Njega tijela

Više
Selvert Thermal

Selvert

Akcije

Više

Praktika Pollak

Andrije Hebranga 13
10000 Zagreb, Hrvatska

T1: 01 / 4833 823
T2: 01 / 4826 626
M1: 098 / 9957 047
M2: 091 / 1569 046

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Otvoreni smo:

Ponedjeljak - Petak
12:00 - 20:00
Subota
10:00 - 14:00

Akupresura

 

U kozmetičkim tretmanima je primjena akupresure tek djelomični tretman, najčešće se radi tijekom neke kozmetičke obrade lica. Laganim ali snažnijim pritiscima vrhova prstiju se stimuliraju pojedine akupunkturne točke preko kojih dolazi do djelovanja na  energetski disbalans.  Takva se tehnika primjenjuje i na području tabana (kod njege stopala ili tijekom masaže tijela) i na dlanovima (kod njege ruku).

 

U tretmane lica se akupresura uključuje za rješavanje problema s umorom, s iscrpljenošću, za općenito smirivanje, kod smirivanja upalnih procesa ili pak u kombinaciji s primjenom eteričnih ulja u aromaterapiji lica.

 

Trajanje tretmana:  oko 15 minuta
Cijena po tretmanu: 50,00  kn

Limfdrenaža po dr. Vodderu

 

"Ručna limfdrenaža po dr.Vodderu" je posebna metoda koja ima veliku ulogu u tretmanima lica i tijela. Od klasične masaže se razlikuje po načinu tehnike s kojom se izvodi i, prije svega, također po djelovanju. Može se provoditi kao zaseban tretman lica ili se primjenjuje kao dio kompletnog tretmana lica.

 

Njezina primjena je najučinkovitija u slučajevima natečenosti lica (vrećice ispod očiju, poslije zahvata estetske kirurgije i slično). Vrlo dobri rezultati su poznati kod nečiste kože, kod akne, kod upalnih procesa koji se ne smiruju. i neposredno nakon mehaničkog čišćenja lica. Poslije tretmana čišćenja lica se na koži potpuno smire sve iritacije i ne dolazi do naknadnih upala kože. Uz primjenu adekvatnih preparata se mogu raditi kure za regeneraciju, za hidrataciju ili za smirivanje vrlo osjetljive kože koja je sklona alergijama. Jako je važno da se pravilno izvodi.

 

Za usvajanje originalne Vodderove limfdrenaže je potrebna višednevna edukacija - seminar.

 

Trajanje tretmana: do 45 minuta
Cijena po tretmanu: 100-150 kuna

Dubinska masaža muskulature lica, vrata i dekoltea

 

Dubinska masaža lica je poseban masažni postupak kojim se djeluje izravno na mimičnu muskulaturu. Takva masaža se može uključiti u kompletni tretman lica, može se raditi kao zaseban tretman. Pokreti mimične muskulature su često nesvjesni (mrštenje čela, skupljanje obrva, namješteni smiješak i slično) i ostavljaju nepoželjne tragove u izrazu lica. Izraz lica postaje napet, neharmoničan, poprima umoran i opušteni izgled. Osim toga, u naborima mimične muskulature se s vremenom počnu stvarati bore.

 
Stoga se ova masažna tehnika preporuča zbog snažnog i vrlo važnog preventivnog djelovanja, neovisno o starosnoj dobi klijentice, prikladna je kao "blic efekt" prije nekog neočekivanog izlaska ili neke svečanosti - uvijek kada treba zablistati. Naravno, najveća se dobrobit ove posebne masažne tehnike postiže kada je uključena u sustavnu i redovitu njegu lica.

 

Trajanje tretmana: 15-45 minuta
Cijena po tretmanu: 50-150 kuna

 

Klasična masaža lica, vrata i dekoltea

Masaža lica je sastavni dio svakog kozmetičkog tretmana lica i uključuje i masažu lica, dekoltea i potiljka zbog što bolje relaksacije. Osim takvog opuštajućeg efekta ona ima utjecaj i na bolje djelovanje pripravaka kao što su kreme, ulja, gelovi, sastojci u ampulama i slično. Trajanje masažnog postupka ovisi o trenutnom stanju kože lica, o problematici koja se rješava tretmanom ili pak o želji klijentice.

 

Trajanje tretmana: oko 15 minuta
Cijena po tretmanu: 50 kuna