Selvert Thermal

Selvert

Njega lica

Više
Selvert Thermal

Selvert

Njega tijela

Više
Selvert Thermal

Selvert

Akcije

Više

Praktika Pollak

Andrije Hebranga 13
10000 Zagreb, Hrvatska

T1: 01 / 4833 823
T2: 01 / 4826 626
M1: 098 / 9957 047
M2: 091 / 1569 046

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Otvoreni smo:

Ponedjeljak - Petak
12:00 - 20:00
Subota
10:00 - 14:00

Suha pedikura

Razlika između suhe pedikure i klasične pedikure je u tome što za suhu pedikuru nije potrebna kupka kao kod klasične pedikure. Na prste nogu i na stopalo (tabane) se apliciraju oblozi s posebnom tekućinom i zamataju se folijom. Pod dejlovanjem ove tekućine (obloga) nakon 15-20 minuta potpuno smekša kožu te se bez poteškoća,sa skalpelom posebnog oblika, skida površinski sloj. Suha pedikura može se raditi paralelno s bilo kojim drugim tretmanom. Klijentici se tako štedi vrijeme, a stopala nakon tretmana izgledaju savršeno.

Trajanje: 45 minuta
Cijena po tretmanu: 50 kuna

SOAK OFF gel

 

Radi se o jednoj vrsti trajnog laka koji je, za razliku od klasičnog gela, elastičan i savitljiv. Kod aplikacije ovog gela nije potrebna obrada brušenjem kao što je to slučaj kod klasičnog gela. Nanosi se tek u tankom sloju i može se vrlo dobro aplicirati i na nožne nokte zbog iznimne elastičnosti i postojanosti. Obuća  neće ovaj lak oštetiti. Ovaj se gel nanosi na postojeći oblik nokta koji se se prethodno oblikuje ali se ovim gelom ne produžava. Vremenski razmaci za obnavljanje slojeva ovog trajnog laka na noktu ovise o brzini izrastanja nokta, u pravilu su to tri do četiri tjedna.

Trajanje aplikacije   :  60 minuta
Cijena po tretmanu  : 200 kuna
Nadopuna               : 150 kuna

Parafinske kupke za ruke

 

Parafinske kupke se primjenjuju kao intenzivan tretmanu u njezi kože ruku  i vrlo su tražene, posebno u zimskom razdoblju godine.

Koža ruku se temeljito obradi posebnim peelingom (postoje više vrsta peelinga), zatim se nanose hranjivi ekstrakti u ampulama iza čega sljedi još i aplikacija maske na cijelo područje. Ovako preparativno priređene ruke se uranjaju u topli tekući parafin koji se izvan ove kupke na sobnoj temperaturi odmah stvrdnjava. Preparati ispod parafinskog sloja bolje prodiru u kožu i hrane je. Taj učinak se može dodatno pojačati stavljanjem folije i stavljanjem ruku u posebne grijaće rukavice.        

Ovi se tretmani rade tijekom cijele godine kao zaseban tretman za ruke, u zimskom razdoblju godine su posebno omiljeni zbog pojačane suhoće kože na rukama. Često se izvode paralelno s drugim tretmana (lica ili tijela) zbog uštede klijentičinog vremena, ili pak se nastavljaju kao tretman nakon obavljene njege prirodnih noktiju (manikure).  

Trajanje tretmana: 45 – 60 minuta
Cijena po tretmanu: 80 kuna

Masaža ruku i stopala

 

Može se izvoditi kao zaseban tretman ili se radi u sklopu tretmana lica ili tijela. Tretira se cijela ruka uključujući šaku, podlakticu i nadlakticu. Masirati se može raznim pripravcima, uljima ili bez preparata, ovisno o želji i potrebi klijentice.

Trajanje tretmana: 30 minuta
Cijena po tretmanu: 50 kuna

Njega ruku

 

Ovaj tretman podrazumijeva sljedeće korake:
1.    piling
2.    masaža
3.    maska
4.    termo bandaže (rukavice)

Izgled ruku nakon ovog tretman poprima zetegnut i profinjen izgled. Stvara se osjećaj lakoće te elastičnosti kože. Osim svježijeg i zdravijeg izgleda kože ovaj tretman je iznimno ugodan te djeluje opuštajuće.

Trajanje tretmana: 45 - 60 minuta
Cijena po tretmanu: 80 kuna

Njega prirodnih noktiju

 

Ovaj tretman podrazumijeva sljedeće korake:

1.    oblikovanje nokta
2.    piling nokta
3.    čišćenje kožice nokta
4.    lakiranje nokta

Nakon ovog tretmana nokti poprimaju zdraviji i sjajniji izgled. Može se raditi paralelno uz bilo koji tretman lica ili tijela. Nakon  ovog tretmana klijentica nema potrebu tretirati nokte samostalno te na taj način štedi vrijeme, a nokti su uvijek besprijekorni i profesionalno uređeni.

Trajanje tretmana: 45 - 60 minuta
Cijena po tretmanu: 80 kuna