Selvert Thermal

Selvert

Njega lica

Više
Selvert Thermal

Selvert

Njega tijela

Više
Selvert Thermal

Selvert

Akcije

Više

Praktika Pollak

Andrije Hebranga 13
10000 Zagreb, Hrvatska

T1: 01 / 4833 823
T2: 01 / 4826 626
M1: 098 / 9957 047
M2: 091 / 1569 046

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Otvoreni smo:

Ponedjeljak - Petak
12:00 - 20:00
Subota
10:00 - 14:00

Akcije

 

Našim redovitim klijenticama često odobravamo popuste na ručne masažne tehnike, najčešće u slučaju "Ručne limfdrenaže po dr.Vodderu". Jedan od naših standardnih popusta je popust prilikom akontacijskog plaćanja od 5 (pet) tretmana, kada odboravamo 6 (šest) dolazaka - pri čemu se vremenski ne limitira rok iskoristivosti. Trenutno je ovaj popust aktualan do daljnjega. Nazovite nas, informirajte se !

 

 

 

 

Naše poznate depilacije vrhunskim čokoladnim voskom "Prof'Epil France" su opet na akciji ! Dođite se uvjeriti da kod ove depilacije nema uraslih dlačica, nema iritacija, da je koža poslije depilacije glatka i nježna i - da je sam postupak gotovo bezbolan ! Redovna cijena depilacije cijelih nogu je 200,00 kn i cijena brazilske depilacije je 120,00 kn. U ovoj Akciji popusta ćete oba dva tretmana platiti samo 160,00 kn !! Akcija traje do daljnjega !

 

 

 

 

Trenutna Akcija tretmana lica sa učinkovitim preparatima "Selvert&Selvert Thermal" namijenjena je prije svega ženama koje se žele upoznati sa ovim kozmetičkim brandom. Kombinacije ljekovitih termalnih voda i aktivnih supstancija prirodnog porijekla djeluju trenutno na svaki tip kože i pogoduju i najosjetljivijoj koži. Nema alergičnih reakcija ! Tretman se sastoji od peelinga, aplikacije posebnog seruma (ili više njih), masaže lica, vrata i dekoltea i maske, po potrebi i kombinacija više maski. Do daljnjega, na ovaj tretman odobravamo popust od 50%, tj. platit ćete 110,00 kn umjesto 220,00 kn.

 

Selvert & Selvert thermal - njega tijela

Za njegu tijela postoji veliki izbor preparata pomoću kojih se mogu riješavati bezbrojni estetski nedostaci. Važno je da se svakom problemu može pristupiti potpuno individualno. Naravno, najbolji i najbrži učinci se postižu kombinacijama preparativjih i aparativnih obrada, ali naše klijentice se vrlo često i rado odlučuju za ugodne aplikacije Selvertovih pripravaka koji se koriste u serijama od nekoliko dolazaka i dopunjuju se po potrebi obradama Vodderove limfdrenaže zbog učinkovitog pročišćavanja tkiva. Primjena Limfdrenaže je indicirana uvijek kada je riječ o osjetljivom krvožilnom sustavu kadu su čvrste masažne tehnike izvan upotrebe.

Aplikacije raznih seruma, maski, aktivnih gelova i/ili sličnih preparata na problematična mjesta se mogu raditi prije ili poslije drenažne obrade, ovisno o problemu koji se treba riješavati. Takvi su tretmani vrlo ugodni, opuštajući, ali prije svega vrlo učinkoviti. Ali, ove se kure mogu raditi i vrlo intenzivno, ponekad uz male korekcije u prehani. Serije dolazaka se raspoređuju prema mogućnostima klijentičinog vremena i pri tome je važna procjena na početku tretmana od osobe koja radi tretman. 

 

 

 

1. "REVITALIZING PURE AKTIV" je vrlo aktivan serum koji se dodaje drugim preparatima i pomoću kojeg se, uz pravilno doziranje, postiže dugotrajni efekt svih odabranih preparata koji su potrebni za tretman tijela. Ovaj serum, osim toga, dubinski revitalizira kožu te ju čini elastičnijom.

 

2. "ANTI-CELLULITE pure active" - ovaj se serum koristi u svim anticelulitnim tretmanima, djeluje dubinski i njegove aktivne tvari pomažu pri razgradnji otpadnih tvari, prije svega masnoća.

 

3. Postoji više vrsta AKTIVATORA koji pojačavaju učinak za preparata kojima se rade tretmani tijela. Oni omogućuju izbor inteziteta kod pojedinih tretmana tijela, podržavaju način djelovanja i određuju redoslijed obrada u slaganju individualnih programa kod pojedinih klijentica.

 

4. ANITICELULITNA KREMA

 

5. MASKA ZA TIJELO

 

Selvert njega lica

Njega lica s pripravcima kozmetičkog branda  „Selvert&SelvertThermal“ je vrlo efikasna i pouzdana zbog velikog asortimana pripravaka. Odabir najprikladnijeg preparata za bilo koji problem na koži lica je uvijek moguć i to za svaki tip kože, bez obzira na starosnu dob klijentice. 

Pripravci (kreme, maske, serumi i sl.) u skupini „Selvert“ su svrstani u nekoliko linija koje su  međusobno kompatibilne, kao npr. linje : „VITALITY“ - linija pripravak za zrelu kožu, „EQUILIBRANT“ -linija za masnu ložu, „SENSITY“ - linija pripravaka za vrlo osjetljivu kožu, „AQUA 21“ - posebna linija za hidrataciju kože lica, „PURTE RETINOL" - linija za učinkovito obnavljanje kože lica, "WHITENING LINE" - linija za izbijeljivanje poremećaja u pigmentaciji, „OPTIMALE“ - linija ekskluzivnih preparata za zrelu kožu, „VITASPHERE C“ - čisti vitamin C – da navedemo tek neke od njih. Stoga su mogućnosti vrlo učinkovitih tretmana za lice zaista velike.

U skupinu „Selvert Thermal“ su pak svrstani preparati koji u svom sastavu imaju ljekovite termalne vode (sa područja Pireneja, s područja Alpa i sa područja Anatolije) s visokim sadržajem prirodnih minerala i vitamina što dodatno pridonosi učinkovitosti svakog pripravka i posebno pojačava djelovanje u slučajevima njihove međusobne kombinacije.  "SELVERT THERMAL ESSENTIAL" je  posebna linija s termalnom vodom za lice, "L'ESPRIT  DERMATOLOGIQUE" je dermatološka linija s termalnom vodom, "DELICATESSEN" je npr. posebna linija za lice s vrlo prirodnim sastojcima kao što je kava, čokolada, soja, jagoda, grejp i sl.  

Navodimo  tek mali dio preparata za njegu kože lica kod kuće koja podržava učinak profesionalnih tretmana obavljenih u kozmetičkom salonu. Sadržaj ove stranice ćemo s vremena na vrijeme mijenjati kako bismo Vas što bolje upoznali sa cjelokupnom ponudom ove renomirane kozmetičke kuće. 


 

 

 1. Selvertova najluksuznija krema za lice sa 24-karatnim zlatom koja se koristi kod kuće zbog produženog djelovanja poslije intenzivne kure s pripravcima sa ''24K-SOIN D'OR-GOLD''. To je pripravak koji ima vrlo intenzivan učinak na zrelu kožu, rezultati su vidljivi već nakon nekoliko dana.

2. "CELL VITALE Hydratante" - krema za dubinsku hidrataciju koja sadrži matične stanice divlje alpske ruže. Može se također koristiti kao produžetak kure za dubinsku hidrataciju od 5  tretmana ali se može koristiti i kao redovita njega kod kuće kroz određena razdoblja u godini kod svih tipova kože za uravnoteženje vlage u epidermi.

 3. "CELL VITALE anti-age" - serum koji se koristi kod prvih znakova starenja kože za područje oko očiju i oko usana. Nanosi se ujutro i navečer kod kuće i to nakon obavljene "anti-age" kure zbog produženog učinka kure. Također povremena uporaba ovog iznimno regenerativnog seruma ima visoko oporavljajući učinakza svaki tip kože kroz cijelu godinu. Može se koristiti kao podloga za dnevni make-up ili pak kao podloga za kremu (intenzivnija kombinacija). Temeljni sadržaj ovog pripravka su matične stanice posebne zaštićene vrste švicarske jabuke Utwiller Spandau poznate po svojoj dugovječnosti.

4. "CELL VITALE anti-age" krema protiv starenja kože vidljivo smanjuje postojeće bore, sprečava nastanak novih bora, kožu lica čini elastičnijom i čvršćom. Njezin učinak se također temelji na sadržaju matičnih stanica izdvojenih iz posebne vrste jabuke Utwiller Spandau.

 

 

 

1.   "ORGANICS Bio Hydrating" - krema iz linije pripravaka Organic-Bio. Pripravke ove linije oduševljeno odabiru žene koje su ekološki osvješćene.Sastojci ovih pripravaka su na prirodnoj bazi, savršeno održavaju ravnotežu vlage u koži, tj.hidratiziraju je i djeluju kao lagani anti-age pripravci preventivno.

 2. "ORGINCS Bio Eye Contour Cream" je krema vrlo lagane teksture za dubinsku hidrataciju i regeneraciju područja oko očiju. Najčešćese odabire u kombinaciji s ostalim pripravcima iz ove linije. Koži oko očiju daje elasticitet, prije svega u zimskom razdoblju godine, preporuka za nanošenje je dva puta na dan: ujutro i navečer, prije odlaska na počinak.

3. Anti-age krema iz linije "OPTIMALE" pomaže stanicama kože ostati vitalnima, štiti ih i regenerira, sadrži UV zaštitu, prikladna je za sve tipove kože, ne izaziva alergije.

4. Vitalizig cream iz linije "VITASPHERE C" sadrži čisti vitamin C koji učinkovito sprečava starenje kože, štiti kožu od štetnih zračenja i ujedno sprečava poremećaje u pigmentaciji kože lica ako je njima osoba sklona. Pripravci ove linije se mogu koristiti tijekom cijele godine ili se pak odabire tek jedna krema i koristi se povremeno.

 

 

 

1. "BB cream" je vrlo lagana dnevna tonirana krema. Ima hranjivo djelovanje, štiti kožu, ujednačuje boju cijelog lica, koža postaje svijetlija i sjajnija.

2. "Moinsturising Cream" iz linije "AQUA 21" sa UV-factorom 10 i 20 je krema koja izvrsno hrani i hidratizira kožu i ujedno njoj pruža optimalnu zaštitu od UV zračenja. Faktor zaštite je 10 i 20. Koncept ove kreme stimulira biosintezu - aquaporini s ekstraktom posebne biljke (Viola Tricolor). Acquaporini su proteini smješteni u staničnoj membrani stanica u koži i doslovce služe kao kanali za protok vode. Pripravci ove linije su vrlo omiljeni zbog lagane teksture krema i zbog antialergijskog djelovanja. U zimskom razdoblju godine sprečavaju prekomjerno isušivanje kože usljed dužeg boravka u grijanim prostorijama (na radnom mjestu i/ili kod kuće).

3. Selvert Thermal - termalna voda