Selvert Thermal

Selvert

Njega lica

Više
Selvert Thermal

Selvert

Njega tijela

Više
Selvert Thermal

Selvert

Akcije

Više

Praktika Pollak

Andrije Hebranga 13
10000 Zagreb, Hrvatska

T1: 01 / 4833 823
T2: 01 / 4826 626
M1: 098 / 9957 047
M2: 091 / 1569 046

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Otvoreni smo:

Ponedjeljak - Petak
12:00 - 20:00
Subota
10:00 - 14:00

Silk'n - dugotrajna fotodepilacija (bikini zona, noge, pazuh, leđa)

 

Dugotrajna fotodepilacija pomoću intenzivno pulzirajućeg svjetla (IPL) je već više godina poznat i utemeljen postupak za uspješno odstranjivanje neželjenih dlačica na licu i tijelu.

Aparat SILK'N predstavlja novu generaciju IPL aparata. Radi se o unaprijeđenoj tehnologiji, o inovaciji na području fotodepilacije.  Znanstvenici iz 'Home Skinovation' koji nisu prestali razvijati dosadašnji način fotodepilacije, u ovom aparatu su uspjeli postići kombinaciju iznenađujuće niskog intenziteta rada s ekstremno sigurnom razinom svjetlosne energije. Taj novi, inovativni postupak fotodepilacije je klinički testiran, patentiran i trenutno ga uspješno koriste i preporučuju brojne ugledne svjetske klinike.   

Nakon završenog tretmana (5 – 6 dolazaka) se ponovni rast dlačica smanjuje za 70 do 80%. Ponovni rast dlačica, koji je najčešće smanjen na 20% (ponekad i manje), nije više potrebno tretirati u serijama od 6 tretmana svaki drugi, već su dovoljni tzv. 'pojedinačni tretmani po potrebi', što je za osobe, koje se žele do kraja osloboditi ovog problema, vrlo povoljno i ugodno.

Tretmani nisu zahtjevni, vremenski ne traju dugo, nisu bolni, ne dolazi do nepoželjnih iritacija kože, bez obzira koja god se površina kože obrađuje (područje pazuha, bikini zone, područje cijelih  nogu, ili područja  na licu). Pojedinačni tretmani se u početnom bloku ponavljaju svaki drugi tjedan. Važno je naglasiti da su za takve obrade jesenska i zimska razdoblja godine najpovoljnije vrijeme, jer su svjetlosne zrake fokusirane na prepoznavanje pigmenta (u dlačicama, ali i na koži) i zato se koža za vrijeme tretiranja fotodepilacijom ne bi trebala izlagati suncu ni prije ni poslije takvog tretmana, i to se, naravno, odnosi i na korištenje solarija. Cijene su iznimno pristupačne i rezultati su izvrsni.

Ovaj aparat nikada ne izaziva opekotine koje se mogu javiti pri upotrebi aparata koji rade s visokim intenzitetom.

 

Ultrazvuk (program za detoksikaciju, program za regeneraciju, program za učvršćivanje tkiva cijelog tijela)

 

Ultrazvuk ima višestruku primjenu u tretmanima tijela:
• Pročišćava tkivo izbacivanjem otpadnih tvari
• Učvršćuje muskulaturu na način da se mišići oblikuju
• Regenerira i uravnotežuje metabolizam
• Upotrebljava se tijekom svih programa mršavljenja (uz dodatak korekcija u prehrani),
• u svim anticelulitnim obradama,
• za postizanje gipkosti muskulature i tijela

 

Njegova primjena se odvija u serijama dolazaka, često se kombinira s različitim masažnim tehnikama i s primjenom odgovarajućih preparata koji daju brži i efikasniji rezultat aplikacijom nakon ili pod ultrazvukom.

 

Trajanje tretmana: 20- 40 minuta
Cijena po tretmanu: 50-150 kuna
Napomena: ukoliko je potrebno više tretmana, cijena po tretmanu je niža.

 

Body Former (anticelulitni program, učvršćivanje muskulature)

BODY FORMER – je elektroterapijski aparat za tretmane razgradnje masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikro cirkulaciju što će izravnati reljef kože. Mišićne kontrakcije potiču se putem elektroda koje se postavljaju na problematične zone (tamo gdje su nakupine masnog tkiva i celulita). Ako se ta područja dodatno tretiraju preparatima i ručnim obradama, dobiva se učinkovitiji rezultat vrlo brzo. Također, ispod elektroda možemo nanijeti određene preparate čiji sastojci prodiru brže i dublje.

 

Trajanje: 30- 60 minuta
Cijena po tretmanu: 150 kn
Uz masažnu i/ili preparativnu obradu, cijena tretmana je 100 kuna.