Selvert Thermal

Selvert

Njega lica

Više
Selvert Thermal

Selvert

Njega tijela

Više
Selvert Thermal

Selvert

Akcije

Više

Praktika Pollak

Andrije Hebranga 13
10000 Zagreb, Hrvatska

T1: 01 / 4833 823
T2: 01 / 4826 626
M1: 098 / 9957 047
M2: 091 / 1569 046

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Otvoreni smo:

Ponedjeljak - Petak
12:00 - 20:00
Subota
10:00 - 14:00

Klasična masaža cijelog tijela

Klasična masaža cijelog tijela uobičajeni je tretman koji je danas potreban svakoj ženi zbog stresne i užurbane svakodnevnice. Stručno izvedeno opuštanje muskulature tijela putem vješte masažne tehnike odstranjuje posljedice napetosti, umora, nervoze, poboljšava stanje krvožilnog sustava, doprinosi boljem kretanju.
Odabir masažnog sredstva je važan, ali njegovo doziranje je također bitno. Tijekom masaže upotrijebljena količina ulja (kreme, gela i/ili slično) određuje kvalitetu, intenzitet i preciznost kod masažnih pokreta. Do završetka masaže bi se masažno sredstvo trebalo potpuno apsorbirati u kožu i koža ne bi trebala biti poslije masaže masna.
Masažna sredstva određene pH vrijednosti imaju dodatno djelovanje na kožu. Koža će bolje funkcionirati, postaje glatka, njezina će se boja ujednačiti. U tu svrhu se može ponekad prethodno napraviti i peeling cijelog tijela.

 

Masažna tehnika i vrijeme trajanja masaže se razlikuje od osobe do osobe jer ovisi o trenutnom psihofizičkom stanju, potrebama, mogućnostima ili željama osobe koja se je odlučila za ovaj tretman.
Najveća dobrobit masaže se postiže redovitošću. Razmaci između pojedinih masaža se mogu s vremenom produžiti. Daljnja učestalost se može ustanoviti već tijekom prve serije dolazaka. Stručno educirana kozmetičarka će u tom pogledu dati najbolji savjet i pomoći pri odluci za nastavak tretmana. Za održavanje optimalnog stanja muskulature su dovoljne također parcijalne masaže (leđa, bokovi, noge i slično).

 

Trajanje tretmana: 30-60 minuta
Cijena po tretmanu: 100 - 200 kuna

Napomena: ukoliko je potrebno više tretmana, cijena po tretmanu je niža