Selvert Thermal

Selvert

Njega lica

Više
Selvert Thermal

Selvert

Njega tijela

Više
Selvert Thermal

Selvert

Akcije

Više

Praktika Pollak

Andrije Hebranga 13
10000 Zagreb, Hrvatska

T1: 01 / 4833 823
T2: 01 / 4826 626
M1: 098 / 9957 047
M2: 091 / 1569 046

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Otvoreni smo:

Ponedjeljak - Petak
12:00 - 20:00
Subota
10:00 - 14:00

Peeling od suhih cvjetnih latica

To je posebna smjesa cvjetnih latica od 36 različitih vrsta biljki (cvjetova). Može se napraviti prije body wrappinga, prije masaže biljnim pindama, prije primjene različitih maski za tijelo i slično.

 

Trajanje tretmana: 20–30 minuta
Cijena po tretmanu: 110 kuna

Napomena: ukoliko je potrebno više tretmana, cijena po tretmanu je niža

Piling tijela

Peeling kože je osnovni tretman kod svih kozmetičkih tretmana, ne samo lica nego i tijela. Kod tretmana tijela je inicijalni postupak za sve daljnje obrade bilo da se one rade u serijama (kurama) ili pojedinačno. Na taj način se otklanja površinski sloj orožnjelih stanica kože i preparati koji slijede u daljnjoj obradi mogu bolje djelovati.
Odabir vrste peelinga se uvijek usmjerava prema tipu kože, ali i prema trenutačnom stanju kože kako bi se izbjegle nepotrebne iritacije. U tu svrhu služe razni oblici takvih pripravaka i postupci i tehnike primjene se također razlikuju.
Za redovito održavanje glatke i čiste kože se koristi laganiji peeling odabran iz linije preparata koji se u tom razdoblju upotrebljavaju za njegu tijela. To posebno vrijedi za njegu tijela na jesen, poslije intenzivnijeg sunčanja i kupanja u slanoj morskoj vodi.

 

Kako bi se pojačao učinak, često se uz primjenu peelinga u obliku maske, koja ostaje na koži tijela određeno vrijeme, na leđa (ili druge dijelove kože tijela) dodatno nanose još i drugi preparati. To je posebno važno prije masaža tijela ili prije limfdreanže po dr. Vodderu.
Vrlo učinkovit je peeling u obliku blatnog pakunga koji se može dodatno još i lagano zagrijavati. Takav se tretman koristi u slučaju bolne muskulature tijela, najčešće u slučaju leđa.

Trajanje tretmana:30 minuta
Cijena po tretmanu: 80 kuna

L'ocean body wrap with alginates, anticelulitni program

Koristimo nekoliko vrsta preparata koji se apliciraju na kožu pojedinih dijelova tijela, zamataju u foliju i dodatno zagrijavaju po potrebi. Odabir preparata se može vršiti od nekoliko različitih kombinacija što se prilagođava individualno. Može se birati između raznih vrsti algi, blata, glina, soli, aktivnih oligoelemenata, morskih segmenata i slično:


1. Gel s algama – može se izvoditi aktivna masaža
2. Mikroalga (Fucus vesiculosus) – anticelulitne obrade, primjena kod zatezanja opuštene kože i tkiva
3. Sediments Marins – koncentracija blata iz Mrtvog mora regenerira i revitalizira kožu i tkiva tijela obično se primjenjuje pred završetak anticelulitne kure, kure mršavljenja i slično.
4. Remodelizirajuća glina (kombinacija blata iz Mrtvog mora i crvene gline) – ova maska ima pročišćavajući učinak, aktivno djeluje na metabolički otpad masnoća, a kombinira se s termo obradom (dekom). Nakon toga se primjenjuje limfna drenaža po dr. Vodderu
5. Tonificirajuća maska – sadrži kombinacije morskog vapna, različitih glina i soli. Djeluje na apsorpciju aktivnih tvari, ima učvršćujući efekt na kožu i na tkivo.

Sve aplikacije navedenih preparata koriste se uz primjenu folija. Prema individualnim potrebama i željama odabire se jedna od njih ili kombinacija više različitih.

 

Trajanje tretmana: 60 minuta
Cijena po tretmanu: 150 kn

Napomena: ukoliko je potrebno više tretmana, cijena po tretmanu je niža

Exclusive Series Hz, anticelulitni program

 

Vrlo učinkovit i ugodan anticelulitni tretman koji ne zahtjeva puno klijentičinog vremena. Sastoji se od aplikacija izvanredno aktivnih pripravaka i te se aplikacije mogu još dodatno kombinirati s aparativnim obradama zbog bržeg djelovanja. Prednost je ovog tretmana u tome što se mogu tretirati samo pojedina područja, kao npr. samo bokovi, gornji dio nogu i sl. Temeljni sastojci u pripravcima su crvena alga, koja ima snažno pročišćavajući učinak na tkivo, i u završnoj kremi je to pak visokoučinkovit kofein, koji je čistog biljnog prijekla. On pomaže kod obnavljanja tkivnih stanica i sprečava ponovno nakupljanje staničnog otpada nastalog iz masnoća. Rezultati su neusporedivo dugotrajniji.

 

Dodatni tretmani aparatima u istom dolasku mogu znatno ubrzati rezultate koji su mjerljivi u centimetrima već nakon 2 tretmana. Osjećaj ugode i odmora tijekom tretmana, izvrstan izgled i svježa boja kože poslije tretmana su tek neki od brojnih razloga za odabir ove njege tijela u zimskom razdoblju godine. Uz dobru stručnu procjenu kozmetičarke, o kojoj ovisi uspješan rezultat, možete proljeće dočekati u izvrsnoj kondiciji i - bez celulita ! Ovaj fleksibilan tretman za tijelo je omiljen kod svih žena koje vole raznolikost u tretmanima i kod kojih vrijeme igra odlučujuću ulogu.

 

Trajanje tretmana - preparativne aplikacije : 60-70 min, cijena 150,00 kn

Trajanje tretmana - preparativne aplikacije s primjenom ultrazvuka : 90 min, cijena 200,00 kn

Trajanje tretmana - preparativne aplikacije s primjenom Body Formera : 90-110 min, cijena 200,00 kn

Trajanje tretmana - preparativne aplikacije i Ručna Limfdrenaža : 100-120 min, cijena 350,00 kn

 

 

Kod avansnog načina plaćanja se odobrava poseban popust ! 

Akcije sniženja cijene ovog tretmana objavljujemo često na našoj Facebook-stranici, pratite nas !

 


 

 

Kokosovo ulje protiv problematične kože

 

Kokosovo ulje je izuzetno učinkovito za njegu kože, najbolje je sredstvo za masažu. Stvara barijeru protiv infekcija, čini kožu mekšom, izglađuje reljef kože i sprečava stvaranje bora. Djeluje jako dobro protiv poremečaja u pigmentaciji, sprečava njihov nastanak (stvaranje "starackih fleka" ). Fine molekule kokosovog ulja lako prodiru u kožu te jačaju vezivno tkivo što pridonosi čvrstoci i elasticćosti kozž.

S godinama naša tijela više ne funkcioniraju kao prije, gusterača proizvodi manje enzima potrebnih za probavu, mi apsorbiramo manje vitamina i minerala iz hrane i cijeli probavni sustav postaje sporiji. Svakodnevna upotreba kokosovog ulja pomaže boljem iskorištavanju važnih vitamina i minerala i olakšava probavne procese..

Ključni sastojak kokosovog ulja je laurinska kiselina, koja ima snažno antivirusno i antibakterijsko djelovanje te nas na taj način štiti od mnogih infekcijskih bolesti. Laurinska kiselina se jedino još nalazi u majćinom mlijeku gdje sačinjava životno važni sastojak jer štiti dijete od raznih infekcija dok mu vlastiti imunološki sistem još nije potpuno razvijen. Još jedan sastojak kokosovog ulja je kaprilićna kiselina koja potiće rast ”dobrih” bakterija - naročito bakterije mlijećne kiseline. Znanstvena istraživanja pokazala su da kaprilićna kiselina djeluje protiv candide i uništava parazite u probavnom traktu.

Tretmani s kokosovim uljem za tijelo su najtraženiji za vrijeme zimskog razdoblja i u proljeće jer održavaju kožu tijela izuzetno glatkom, elastičnom i otpornom, prije svega kod osoba koje često koriste solarij. Također, njega kokosovim uljem će kožu tijela najefikasnije pripremiti za nadolazeće ljeto što je jako također važno za osobe koje koriste godišnji odmor tek po nekoliko dana.

Za naš salon smo odabrali kokosovo ulje organskog porijekla, visoke kvalitete i čistoće, bez dodatnih mirisa. Masaže cijelog tijela su vrlo opuštajuće i ugodne, ovo se ulje potpuno apsorbira u kožu i na koži ne ostaje masni film. Za njegu problematične kože je potrebno više dolazaka i ove aplikacije se dodatno ne naplaćuju.