Selvert Thermal

Selvert

Njega lica

Više
Selvert Thermal

Selvert

Njega tijela

Više
Selvert Thermal

Selvert

Akcije

Više

Praktika Pollak

Andrije Hebranga 13
10000 Zagreb, Hrvatska

T1: 01 / 4833 823
T2: 01 / 4826 626
M1: 098 / 9957 047
M2: 091 / 1569 046

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Otvoreni smo:

Ponedjeljak - Petak
12:00 - 20:00
Subota
10:00 - 14:00

Selvert njega lica

Njega lica s pripravcima kozmetičkog branda  „Selvert&SelvertThermal“ je vrlo efikasna i pouzdana zbog velikog asortimana pripravaka. Odabir najprikladnijeg preparata za bilo koji problem na koži lica je uvijek moguć i to za svaki tip kože, bez obzira na starosnu dob klijentice. 

Pripravci (kreme, maske, serumi i sl.) u skupini „Selvert“ su svrstani u nekoliko linija koje su  međusobno kompatibilne, kao npr. linje : „VITALITY“ - linija pripravak za zrelu kožu, „EQUILIBRANT“ -linija za masnu ložu, „SENSITY“ - linija pripravaka za vrlo osjetljivu kožu, „AQUA 21“ - posebna linija za hidrataciju kože lica, „PURTE RETINOL" - linija za učinkovito obnavljanje kože lica, "WHITENING LINE" - linija za izbijeljivanje poremećaja u pigmentaciji, „OPTIMALE“ - linija ekskluzivnih preparata za zrelu kožu, „VITASPHERE C“ - čisti vitamin C – da navedemo tek neke od njih. Stoga su mogućnosti vrlo učinkovitih tretmana za lice zaista velike.

U skupinu „Selvert Thermal“ su pak svrstani preparati koji u svom sastavu imaju ljekovite termalne vode (sa područja Pireneja, s područja Alpa i sa područja Anatolije) s visokim sadržajem prirodnih minerala i vitamina što dodatno pridonosi učinkovitosti svakog pripravka i posebno pojačava djelovanje u slučajevima njihove međusobne kombinacije.  "SELVERT THERMAL ESSENTIAL" je  posebna linija s termalnom vodom za lice, "L'ESPRIT  DERMATOLOGIQUE" je dermatološka linija s termalnom vodom, "DELICATESSEN" je npr. posebna linija za lice s vrlo prirodnim sastojcima kao što je kava, čokolada, soja, jagoda, grejp i sl.  

Navodimo  tek mali dio preparata za njegu kože lica kod kuće koja podržava učinak profesionalnih tretmana obavljenih u kozmetičkom salonu. Sadržaj ove stranice ćemo s vremena na vrijeme mijenjati kako bismo Vas što bolje upoznali sa cjelokupnom ponudom ove renomirane kozmetičke kuće. 


 

 

 1. Selvertova najluksuznija krema za lice sa 24-karatnim zlatom koja se koristi kod kuće zbog produženog djelovanja poslije intenzivne kure s pripravcima sa ''24K-SOIN D'OR-GOLD''. To je pripravak koji ima vrlo intenzivan učinak na zrelu kožu, rezultati su vidljivi već nakon nekoliko dana.

2. "CELL VITALE Hydratante" - krema za dubinsku hidrataciju koja sadrži matične stanice divlje alpske ruže. Može se također koristiti kao produžetak kure za dubinsku hidrataciju od 5  tretmana ali se može koristiti i kao redovita njega kod kuće kroz određena razdoblja u godini kod svih tipova kože za uravnoteženje vlage u epidermi.

 3. "CELL VITALE anti-age" - serum koji se koristi kod prvih znakova starenja kože za područje oko očiju i oko usana. Nanosi se ujutro i navečer kod kuće i to nakon obavljene "anti-age" kure zbog produženog učinka kure. Također povremena uporaba ovog iznimno regenerativnog seruma ima visoko oporavljajući učinakza svaki tip kože kroz cijelu godinu. Može se koristiti kao podloga za dnevni make-up ili pak kao podloga za kremu (intenzivnija kombinacija). Temeljni sadržaj ovog pripravka su matične stanice posebne zaštićene vrste švicarske jabuke Utwiller Spandau poznate po svojoj dugovječnosti.

4. "CELL VITALE anti-age" krema protiv starenja kože vidljivo smanjuje postojeće bore, sprečava nastanak novih bora, kožu lica čini elastičnijom i čvršćom. Njezin učinak se također temelji na sadržaju matičnih stanica izdvojenih iz posebne vrste jabuke Utwiller Spandau.

 

 

 

1.   "ORGANICS Bio Hydrating" - krema iz linije pripravaka Organic-Bio. Pripravke ove linije oduševljeno odabiru žene koje su ekološki osvješćene.Sastojci ovih pripravaka su na prirodnoj bazi, savršeno održavaju ravnotežu vlage u koži, tj.hidratiziraju je i djeluju kao lagani anti-age pripravci preventivno.

 2. "ORGINCS Bio Eye Contour Cream" je krema vrlo lagane teksture za dubinsku hidrataciju i regeneraciju područja oko očiju. Najčešćese odabire u kombinaciji s ostalim pripravcima iz ove linije. Koži oko očiju daje elasticitet, prije svega u zimskom razdoblju godine, preporuka za nanošenje je dva puta na dan: ujutro i navečer, prije odlaska na počinak.

3. Anti-age krema iz linije "OPTIMALE" pomaže stanicama kože ostati vitalnima, štiti ih i regenerira, sadrži UV zaštitu, prikladna je za sve tipove kože, ne izaziva alergije.

4. Vitalizig cream iz linije "VITASPHERE C" sadrži čisti vitamin C koji učinkovito sprečava starenje kože, štiti kožu od štetnih zračenja i ujedno sprečava poremećaje u pigmentaciji kože lica ako je njima osoba sklona. Pripravci ove linije se mogu koristiti tijekom cijele godine ili se pak odabire tek jedna krema i koristi se povremeno.

 

 

 

1. "BB cream" je vrlo lagana dnevna tonirana krema. Ima hranjivo djelovanje, štiti kožu, ujednačuje boju cijelog lica, koža postaje svijetlija i sjajnija.

2. "Moinsturising Cream" iz linije "AQUA 21" sa UV-factorom 10 i 20 je krema koja izvrsno hrani i hidratizira kožu i ujedno njoj pruža optimalnu zaštitu od UV zračenja. Faktor zaštite je 10 i 20. Koncept ove kreme stimulira biosintezu - aquaporini s ekstraktom posebne biljke (Viola Tricolor). Acquaporini su proteini smješteni u staničnoj membrani stanica u koži i doslovce služe kao kanali za protok vode. Pripravci ove linije su vrlo omiljeni zbog lagane teksture krema i zbog antialergijskog djelovanja. U zimskom razdoblju godine sprečavaju prekomjerno isušivanje kože usljed dužeg boravka u grijanim prostorijama (na radnom mjestu i/ili kod kuće).

3. Selvert Thermal - termalna voda