Selvert Thermal

Selvert

Njega lica

Više
Selvert Thermal

Selvert

Njega tijela

Više
Selvert Thermal

Selvert

Akcije

Više

Praktika Pollak

Andrije Hebranga 13
10000 Zagreb, Hrvatska

T1: 01 / 4833 823
T2: 01 / 4826 626
M1: 098 / 9957 047
M2: 091 / 1569 046

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Otvoreni smo:

Ponedjeljak - Petak
12:00 - 20:00
Subota
10:00 - 14:00

Selvert & Selvert thermal - njega tijela

Za njegu tijela postoji veliki izbor preparata pomoću kojih se mogu riješavati bezbrojni estetski nedostaci. Važno je da se svakom problemu može pristupiti potpuno individualno. Naravno, najbolji i najbrži učinci se postižu kombinacijama preparativjih i aparativnih obrada, ali naše klijentice se vrlo često i rado odlučuju za ugodne aplikacije Selvertovih pripravaka koji se koriste u serijama od nekoliko dolazaka i dopunjuju se po potrebi obradama Vodderove limfdrenaže zbog učinkovitog pročišćavanja tkiva. Primjena Limfdrenaže je indicirana uvijek kada je riječ o osjetljivom krvožilnom sustavu kadu su čvrste masažne tehnike izvan upotrebe.

Aplikacije raznih seruma, maski, aktivnih gelova i/ili sličnih preparata na problematična mjesta se mogu raditi prije ili poslije drenažne obrade, ovisno o problemu koji se treba riješavati. Takvi su tretmani vrlo ugodni, opuštajući, ali prije svega vrlo učinkoviti. Ali, ove se kure mogu raditi i vrlo intenzivno, ponekad uz male korekcije u prehani. Serije dolazaka se raspoređuju prema mogućnostima klijentičinog vremena i pri tome je važna procjena na početku tretmana od osobe koja radi tretman. 

 

 

 

1. "REVITALIZING PURE AKTIV" je vrlo aktivan serum koji se dodaje drugim preparatima i pomoću kojeg se, uz pravilno doziranje, postiže dugotrajni efekt svih odabranih preparata koji su potrebni za tretman tijela. Ovaj serum, osim toga, dubinski revitalizira kožu te ju čini elastičnijom.

 

2. "ANTI-CELLULITE pure active" - ovaj se serum koristi u svim anticelulitnim tretmanima, djeluje dubinski i njegove aktivne tvari pomažu pri razgradnji otpadnih tvari, prije svega masnoća.

 

3. Postoji više vrsta AKTIVATORA koji pojačavaju učinak za preparata kojima se rade tretmani tijela. Oni omogućuju izbor inteziteta kod pojedinih tretmana tijela, podržavaju način djelovanja i određuju redoslijed obrada u slaganju individualnih programa kod pojedinih klijentica.

 

4. ANITICELULITNA KREMA

 

5. MASKA ZA TIJELO