Selvert Thermal

Selvert

Njega lica

Više
Selvert Thermal

Selvert

Njega tijela

Više
Selvert Thermal

Selvert

Akcije

Više

Praktika Pollak

Andrije Hebranga 13
10000 Zagreb, Hrvatska

T1: 01 / 4833 823
T2: 01 / 4826 626
M1: 098 / 9957 047
M2: 091 / 1569 046

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Otvoreni smo:

Ponedjeljak - Petak
12:00 - 20:00
Subota
10:00 - 14:00

Piling tijela

Peeling kože je osnovni tretman kod svih kozmetičkih tretmana, ne samo lica nego i tijela. Kod tretmana tijela je inicijalni postupak za sve daljnje obrade bilo da se one rade u serijama (kurama) ili pojedinačno. Na taj način se otklanja površinski sloj orožnjelih stanica kože i preparati koji slijede u daljnjoj obradi mogu bolje djelovati.
Odabir vrste peelinga se uvijek usmjerava prema tipu kože, ali i prema trenutačnom stanju kože kako bi se izbjegle nepotrebne iritacije. U tu svrhu služe razni oblici takvih pripravaka i postupci i tehnike primjene se također razlikuju.
Za redovito održavanje glatke i čiste kože se koristi laganiji peeling odabran iz linije preparata koji se u tom razdoblju upotrebljavaju za njegu tijela. To posebno vrijedi za njegu tijela na jesen, poslije intenzivnijeg sunčanja i kupanja u slanoj morskoj vodi.

 

Kako bi se pojačao učinak, često se uz primjenu peelinga u obliku maske, koja ostaje na koži tijela određeno vrijeme, na leđa (ili druge dijelove kože tijela) dodatno nanose još i drugi preparati. To je posebno važno prije masaža tijela ili prije limfdreanže po dr. Vodderu.
Vrlo učinkovit je peeling u obliku blatnog pakunga koji se može dodatno još i lagano zagrijavati. Takav se tretman koristi u slučaju bolne muskulature tijela, najčešće u slučaju leđa.

Trajanje tretmana:30 minuta
Cijena po tretmanu: 80 kuna