Selvert Thermal

Selvert

Njega lica

Više
Selvert Thermal

Selvert

Njega tijela

Više
Selvert Thermal

Selvert

Akcije

Više

Praktika Pollak

Andrije Hebranga 13
10000 Zagreb, Hrvatska

T1: 01 / 4833 823
T2: 01 / 4826 626
M1: 098 / 9957 047
M2: 091 / 1569 046

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Otvoreni smo:

Ponedjeljak - Petak
12:00 - 20:00
Subota
10:00 - 14:00

Kokosovo ulje protiv problematične kože

 

Kokosovo ulje je izuzetno učinkovito za njegu kože, najbolje je sredstvo za masažu. Stvara barijeru protiv infekcija, čini kožu mekšom, izglađuje reljef kože i sprečava stvaranje bora. Djeluje jako dobro protiv poremečaja u pigmentaciji, sprečava njihov nastanak (stvaranje "starackih fleka" ). Fine molekule kokosovog ulja lako prodiru u kožu te jačaju vezivno tkivo što pridonosi čvrstoci i elasticćosti kozž.

S godinama naša tijela više ne funkcioniraju kao prije, gusterača proizvodi manje enzima potrebnih za probavu, mi apsorbiramo manje vitamina i minerala iz hrane i cijeli probavni sustav postaje sporiji. Svakodnevna upotreba kokosovog ulja pomaže boljem iskorištavanju važnih vitamina i minerala i olakšava probavne procese..

Ključni sastojak kokosovog ulja je laurinska kiselina, koja ima snažno antivirusno i antibakterijsko djelovanje te nas na taj način štiti od mnogih infekcijskih bolesti. Laurinska kiselina se jedino još nalazi u majćinom mlijeku gdje sačinjava životno važni sastojak jer štiti dijete od raznih infekcija dok mu vlastiti imunološki sistem još nije potpuno razvijen. Još jedan sastojak kokosovog ulja je kaprilićna kiselina koja potiće rast ”dobrih” bakterija - naročito bakterije mlijećne kiseline. Znanstvena istraživanja pokazala su da kaprilićna kiselina djeluje protiv candide i uništava parazite u probavnom traktu.

Tretmani s kokosovim uljem za tijelo su najtraženiji za vrijeme zimskog razdoblja i u proljeće jer održavaju kožu tijela izuzetno glatkom, elastičnom i otpornom, prije svega kod osoba koje često koriste solarij. Također, njega kokosovim uljem će kožu tijela najefikasnije pripremiti za nadolazeće ljeto što je jako također važno za osobe koje koriste godišnji odmor tek po nekoliko dana.

Za naš salon smo odabrali kokosovo ulje organskog porijekla, visoke kvalitete i čistoće, bez dodatnih mirisa. Masaže cijelog tijela su vrlo opuštajuće i ugodne, ovo se ulje potpuno apsorbira u kožu i na koži ne ostaje masni film. Za njegu problematične kože je potrebno više dolazaka i ove aplikacije se dodatno ne naplaćuju.