Selvert Thermal

Selvert

Njega lica

Više
Selvert Thermal

Selvert

Njega tijela

Više
Selvert Thermal

Selvert

Akcije

Više

"DANI LJEPOTE" na zagrebačkom Velesajmu

 

Djelatnice iz "Praktike Pollak" su ove godine opet aktivno sudjelovale na dogadjanju svoje struke na zagrebačkom Velesajmu. Posjetile su nekoliko izlagača, među njima nekoliko već poznatih tvrtki koje u Hrvatskoj zastupaju strane proizvođače renomiranih svjetskih brendova preparativne kozmetike. Prisustvovale su prezentacijama primjene raznih proizvoda u njezi lica i tijela, upoznale se s novostima u njezi ruku i prirodnih noktiju i provele su više vremena u razgovorima o učincima pojedinih proizvoda. Naravno, među ovim susretima je bio najzanimljiviji posjet izložbenog prostora tvrtke "SelvertKM" koji u Hrvatskoj zastupa proizvode

Godišnji susreti profesionalaca u Opatiji

 

Svake godine se u Opatiji održava kongres kozmetike - tradicionalni susret stručnjaka - "COSMETIC NEWS". Na ovom jubilarnom kongresu je Viktorie Pollak održala stručno predavanje na temu "Primjena limfdrenaže kod zdravih osoba". U svojem izlaganju govorila je o svrhovitosti limdrenaže u kozmetičkim kombiniranim obradama tijela i o učincima na fiziološkoj razini u organizmu. Naglasila je važnost pravilnog izvođenja i najavila radionice za usavršavanje tehnike.

U programima za edukaciju "Ručne limfne drenaže po dr. Vodderu" - osim redovnih seminara za više polaznika - se održavaju individualne poduke (za jednu ili dvije osobe) i također jednodnevne i/ili višednevne radionice za ponavljanje tehnike. Tijekom 2014. godine najavljene su radionice za usavršavanje ili ponavljanje ove metode. Tema pojedinih radionica je uvijek praktična primjena Limfne drenaže cijelog tijela ili parcijalne obrade (npr. lice, donji ili gornji ekstremiteti i sl.). Polaznici ovih radionica rade na modelima. Ovim radionicama mogu prisustvovati kozmetičarke, fizioterapeuti, maseri, aromaterapeuti, tj. svi profesionalci koji u okviru svoje profesije primjenjuju ovu Vodderovu metodu kod svojih klijenata.