Selvert Thermal

Selvert

Njega lica

Više
Selvert Thermal

Selvert

Njega tijela

Više
Selvert Thermal

Selvert

Akcije

Više

Pošaljite upit za tretman

Praktika Pollak

10000 Zagreb
Andrije Hebranga 13

tel.: 01/4833 823, 4826 626
mob.: 098/9957 047, 091/1569 046
e-mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme : 
ponedjeljak - petak : 12h do 20h
subota : 09h - 14h

Selvert mini tretmani

SELVERT - MINI TRETMAN 1
Kratka njega lica koja se može provesti paralelno s tretmanom tijela ili kao nastavak poslije obavljene masaže ili Limfdrenaže tijela kada klijentice želi još malo mirovati na ležaljci. Sastoji se od peelinga i regenerativnog pakunga. Takvo osvježenje kože lica se može raditi kao zaseban tretman s vremena na vrijeme kod osoba koje nemaju puno vremena na raspolaganju. Za vidljiv rezultat je važan odabir peelinga koji odgovara tipu i stanju kože i vrsta pakunga (maske).
Trajanje tretmana : 45 min, cijena: 160,00 kn, cijena: 120,00 kn uz tretman tijela

SELVERT - MINI TRETMAN 2
Jednostavna njega lica koja se može preporučiti jednom mjesečno - do 5 tjedana. Sastoji se od peelinga, aplikacije supstancija ciljanog odabira prema stanju kože, masaže s hranjivim kremama (postoje posebne kombinacije) i maske ili kombinacije od dvije maske.
Trajanje tretmana : 60-75 min, cijena: 220,00 kn, cijena: 180,00 kn uz tretman tijela

SELVERT - MINI TRETMAN 3
Kratak tretman masne kože uz mehaničko dubinsko čišćenje kože se sastoji od peelinga, mehaničkog odstranjivanja nečistoća, nanošenja smirujućih ampula i smirujuće maske.
Trajanje tretmana : oko 90 min, cijena tretmana: 260,00 kn, cijena tretmana: 220,00 kn uz tretman tijela

SELVERT - MINI TRETMAN 4
Tretman zrele masne kože koji se sastoji od peelinga, nanošenja ampule i masaže sa specijalnom  kremom za omekšavanje kože, dubinskog čišćenja kože, limfne drenaže za smirenje iritacija kože i smirujuće maske. Koža lica je poslije ovog tretmana potpuno smirena, bez crvenila.
Trajanje tretmana: 120 min (po potrebi i duže), cijena tretmana: 300,00 kn, cijena tretmana: 250,00 kn uz tretman tijela

SELVERT - MINI TRETMAN 5
Vrlo efektna kratka njega kože lica, vrata i dekoltea. Postiže se aplikacijom od dvije kompatibilne maske "Selvert", nanošenjem posebnih serumskih supstancija (za hidrataciju, regeneraciju, s dodatkom kisika ili s drenirajućim učinkom - prema tipu kože) i termalne vode u izvornom obliku. Uz  primjenu ručne Limfdrenaže po dr. Vodderu koža lica postaje vidno svježija, poboljšanog reljefa (nestaju sitni otoci oko očiju) i ujednačenije je boje.
Trajanje tretmana: oko 75 min, cijena tretmana: 270,00 kn, cijena tretmana: 230,00 kn uz tretman tijela

Njega tijela

U njezi tijela postoje tri vrste obrada:

Njega lica

U njezi lica postoje tri vrste obrada:

Kako pristupiti

01Informirajte se!

02Obratite nam se!

03Vidimo se!

Drage naše klijentice i klijenti, hvala što ste došli na naše web stranice. Nadamo se da ćete pronaći sve informacije koje vas zanimaju. Ukoliko ćete imati dodatnih pitanja, možete nam se obratiti putem naših kontakt podataka koje ovdje možete pronaći.

Također, na ovoj web stranici nalazi se i kontakt obrazac preko kojeg nam se možete javiti.

I svakako, nemojte propustiti novosti i zanimljivosti na našoj Facebook fan stranici.

Božanske žene, sva ljepota svijeta i lavska gordost, i plahota srne, kroz vaše čari uzvišene cvjeta u plave dane i u noći crne. - Tin Ujević