Selvert Thermal

Selvert

Njega lica

Više
Selvert Thermal

Selvert

Njega tijela

Više
Selvert Thermal

Selvert

Akcije

Više

Praktika Pollak

Andrije Hebranga 13
10000 Zagreb, Hrvatska

T1: 01 / 4833 823
T2: 01 / 4826 626
M1: 098 / 9957 047
M2: 091 / 1569 046

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Otvoreni smo:

Ponedjeljak - Petak
12:00 - 20:00
Subota
10:00 - 14:00

Edukacije iz masažne tehnike "Limfna drenaža po dr.Vodderu"

Drage kolegice i kolege

kozmetičari, maseri, aromaterapeuti, pedikeri, fizioterapeuti, i svi ostali koji se bavite srodnim djelatnostima ili  se još školujete – pozivamo vas na temeljitu edukaciju originalne Ručne limfne drenaže po dr. Vodderu !

Educirani smo u autoriziranoj Školi dr. Voddera u Austriji i posjedujemo Licencu za poduku,  koju  održavamo tradicionalno već dugi niz godina. Ovu metodu primjenjujeno također u vlastitom praktičnom radu s velikim uspjehom. Naše veliko iskustvo na tom području je oduvijek privlačilo nove polaznike.

Voditelj edukacije je gospođa Viktorie Pollak koja je prije puno godina napravila značajan zaokret u svom radu i karijeri odlaskom u Školu dr. Voddera u Austriji. Odtad, pa sve do danas, se neprekidno bavi podučavanjem ove posebne masažne tehnike i predaje svoje teorijsko i praktično iskustvo i drugim profesionalcima. Uz mnogobrojne odlaske na zasebne treninge usavršavanja ove metode u Austriji  također je  sa "Školom dr.Voddera" sudjelovala i na međunarodnim kongresima : Na 30. jubilarnom Kongresu međunarodne organizacije kozmetičara CIDESCO u Beču i na Kongresu za limfologiju u Innsbrucku. U Innsbrucku je dr. Vodder osobno izrazio zadovoljstvo s njezinim izlaganjem i taj je susret zauvijek obilježio njezin daljnji put u radu - u primjeni "Vodderove limfdrenaže" u njezi lica i tijela. 

Poduka

Nastava se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela. Teorijski dio sadrži osnove limfnog sustava, njegovu fiziologiju, upoznavanje indikacija te relativnih i apsolutnih kontraindikacija. U praktičnom dijelu se usvajaju svi pokreti i uvježbava njihva primjena na području cijelog tijela.
Usvajanje tehnike se odvija postepeno po sljedećim segmentima : Područje lica (+ cijele glave) i vratni dio, područje gornjih i donjih ekstremiteta, dlanova i stopala, područje leđa, bokova i potiljka, područje grudnog koša i trbuha.

Termini
Seminari se odvijaju u skupinama do maksimalnog broja od 8 polaznika po edukaciji. Termini se organiziraju i dogovaraju  s polaznicima kroz radni tjedan (tada edukacija traje tjedan dana) uz mogući dodatak subote, ili vikendima (2 ili 3 vikenda), ovisno o preferencijama većine u grupi. Moguća je također individualna edukacija (tek za jednu ili dvije osobe) pri čemu cijena seminara ostaje ista. Prema brzini usvajajnja tehnike polaznika dnevna satnica praktičnog rada se kreće u prosjeku između 6 i 8 sati, na zahtjev može i duže. 

Cijena : 2500,00 kn po osobi, PDV je uračunat.
Dodatne pogodnosti : Svaki polaznik ima pravo na dvije naknadne besplatne radionice za ponavljanje tehnike.